TOALETE ECOLOGICE NEAMȚ

Societatea Toalete Ecologice SRL este în continuă dezvoltare prin diversificarea produselor și serviciilor oferite şi mărirea portofoliului de clienţi. Suntem prezenți în toate județele țării, inclusiv în județul NEAMȚ ne extindem mereu, ne oferim serviciile pentru diferite evenimente culturale, sportive, întruniri sau la organizarea șantierelor de construcții, atât în Piatra Neamț cât și în celelalte localități al județului NEAMȚ.

TOALETE ECOLOGICE NEAMȚ

toalete ecologice
toalete mobile

Ne puteti contacta la nr. tel.: 0752198352

 Societatea noastră oferă spre închiriere:

  • Toalete ecologice, toalete ecologice VIP
  • Pisoare, lavoare
  • Spalator de maini mobil
  • Garduri mobile, cordoane de jandarmerie
  • Containere de birou, de pază, containere sanitare

Dispunem de o gamă variată de toalete ecologice, cabinele WC sunt disponibile în diferite forme și culori, fabricate din material plastic rezistent, cu suprafețe netede, aspectuoase, dotate cu mai multe utilități în funcție de cerințele clientului: spălător de mâini, pisoar, suport pentru hărtie igienică, cuier pentru haine, posibilitate de racordare la sistemul de iluminat, apă și canalizare, dar acestea se pot utiliza și în locurile fără rețea curentă de apă – canal.

Despre noi
Înfiinţată în anul 2006, Toalete Ecologice SRL este o societate cu capital privat integral maghiar, cu sediul social în Arad, are ca obiect principal de activitate închirierea și igienizarea toaletelor ecologice mobile, precum și închirierea sistemelor de garduri mobile, cabinelor de pază, containerelor de birou sau de pază.
Datorită eforturilor noastre depuse în vederea diversificării produselor oferite, îmbunătățirii permanente a calității serviciilor, corectitudinii, răspunsurilor prompte oricăror cereri primite de la partenerii noștri, numele societății a devenit un nume de prestigiu în domeniul închirierii și intreținerii toaletelor ecologice.
De ce să ne alegeți pe noi? Datorită experienței pe care am acumulat-o până în prezent, profesioniștii echipei vă ajută să vă alegeți cele mai bune soluții, care se potrivesc proiectului dumneavoastră.

Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intreținere, care constau în vidanjare, igieniezare interioară și exterioară, alimentare cu apă și soluție dezinfectantă.

Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generație pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene. Vidanjarea și spălarea sub presiune, precum și transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectuează cu aceeași utilitară.

Suntem flexibili la stabilirea prețurilor, venim în întâmpinarea clienților cu soluții reciproc avantajoase. În general prețul pentru închiriere și intreținere se stabilește în funcție de numărul de toalete ecologice închiriate, numărul de igienizări dorite pentru intreținere, distanța la care se solicită amplasarea toaletelor.