Tel: 0749 22 29 53

Închiriere garduri mobile și cordoane de jandarmerie

Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

Societatea noastră oferă spre închiriere garduri mobile și cordoane de jandarmerie (Garduri mobile F6), pentru diferite evenimente culturale, sportive, întruniri sau organizarea șantierelor de construcții.

Având în vedere nevoile individuale ale clienților, la stabilirea prețului de închiriere se ia în considerare tipul și cantitatea de garduri mobile inchiriate, durata închirierii și distanța la care se solicită amplasarea lor. Lucrăm cu flexibilitate și în ceea ce privește durata închirierii: sunt posibile închirieri atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Pe lângă închiriere, societatea noastră asigură și transportul, montarea și demontarea gardurilor mobile.
Gardurile mobile sunt ușor de instalat și de demontat, cu ele se pot îngrădi spaţii de mărimi şi forme diferite.

Gardurile sunt fixate cu ajutorul tălpilor fabricate din beton sau material plastic cu greutate de 15-18 kg. Intre ele, panourile se unesc cu dispozitive laterale de fixare contra răsturnării.

Gardurile mobile F2 (3.5 x 2m) confecţionate din oţel galavanizat oferă o solutie optimă pentru îngrădirea unor spaţii din cadrul şantierelor sau în cazul unor evenimente culturale, sportive sau întruniri.

Stabilitatea cadrelor este asigurata cu ajutorul unor suporti mobili, fabricati din material rezistent, cu o greutate specifică ridicată, care conferă gardurilor stabilitate pe locurile de amplasare.

Gardurile tip jandarmerie (gardurile mobile F6) având dimensiunea de 2.5 x 1.2 m, oferă soluţii pentru construirea unor culoare de deplasare, delimitare zonelor sau pentru restricționarea accesului la evenimente cu număr mare de participanți. în cazul evenimentelor culturale sau sportive. Aceste garduri se montează ușor, ele se pot interconecta, asigurând astfel construirea culoarelor necesare.

gardurimobile-7

Gardurile mobile sunt ideale pentru a delimita temporar suprafete interzise accesului de autovehicule si pietoni, cum ar fi strazi, piete, parcuri, oferind siguranta si fluiditate circulatiei.

Toate gardurile mobile ce le oferim spre inchiriere se supun directivelor UE 92/57.

Ușor de montat, nu necesită cunoștințe speciale

Se pot muta oricînd, în funcție de nevoie

Se pot îngrădi spații de forme și dimensiuni diferite

Avand suprafata mare pot fi dotate cu benere de reclama