0749 22 29 53

Societatea Toalete Ecologice SRL este în continuă dezvoltare prin diversificarea produselor și serviciilor oferite şi mărirea portofoliului de clienţi.

Despre noi
Înfiinţată în anul 2006, Toalete Ecologice SRL este o societate cu capital privat integral maghiar, are ca obiect principal de activitate închirierea și igienizarea toaletelor ecologice mobile, precum și închirierea sistemelor de garduri mobile. Ne oferim serviciile pentru diferite evenimente culturale, sportive, întruniri sau la organizarea șantierelor de construcții.

Numele societății noastre a devenit un nume de prestigiu în domeniul închirierii și intreținerii toaletelor ecologice datorită eforturilor noastre depuse în vederea diversificării produselor oferite, îmbunătățirii permanente a calității serviciilor noastre, corectitudinii, răspunsurilor prompte oricăror cereri primite de la partenerii noștri, deasemenea efectuării ireproșabile a serviciilor.
De ce să ne alegeți pe noi? Datorită experienței pe care am acumulat-o până în prezent, profesioniștii echipei vă ajută să vă alegeți cele mai bune soluții, care se potrivesc proiectului dumneavoastră.

Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generație pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene. Vidanjarea și spălarea sub presiune, precum și transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectuează cu aceeași utilitară.
Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intreținere, care constau în vidanjare, igieniezare interioară și exterioară, alimentare cu apă și soluție dezinfectantă. Frecvența intreținerilor se face la înțelegere cu clientul, în funcție de numărul de persoane care folosesc toaleta.
Suntem flexibili la stabilirea prețurilor, venim în întâmpinarea clienților cu soluții reciproc avantajoase. În general prețul pentru închiriere și intreținere se stabilește în funcție de numărul de toalete ecologice închiriate, numărul de igienizări dorite pentru intreținere, distanța la care se solicită amplasarea toaletelor.